Založ si blog

Za svetový mier a rodinu referendum netreba

Za svetový mier sú missky, ktoré spravidla nie sú veľmi chytré, ale aspoň sú pohľadné. A.Chromík nie je ani jedno ani druhé. Bohorovnosť mu však nechýba.

Hnutie Aliancia Za Rodinu je alianciou nenávisti. Stránka tohto hnutia obsahuje veľmi modernú a manipulatívnu rétoriku. V každom bode sa autori najskôr ospravedlňujú a vyviňujú, že oni nikoho neobmedzujú, homosexuálne orientovaní ľudia im nevadia. To iba zlé európske súdy nám nadiktujú ako to bude. Aktivistické zásahy Európskeho súdu pre ľudské práva (aké?) „V niektorých krajinách ako napr. Veľká Británia boli adopčné agentúry sledujúce najlepší záujem dieťaťa odmietajúce poskytovať deti homosexuálnym párom zlikvidované sankciami a pokutami napriek ich stáročnej výbornej práci pre deti.“ Akej stáročnej práci? Aké sankcie?
Plánovaná 4.otázka – sexuálna výchova. Máme to tu opäť, AZR nie je proti sex.výchove ako takej, ale nechajme to na rodičov a navyše existuje údajne permisívna sexuálna výchova, a keď sa proti tomu ozvali rodičia v Nemecku, dostali pokuty a boli vzatí do väzenia. (kto ich tam vzal? Ujo strážnik?) Tu je článok ako to naozaj bolo s tým otcom v Nemecku. Odôvodnenie končí hrdinským konštatovaním že žiaden rodič ani dieťa nesmie postihované. Tieto témy sú napísané profesionálne a vykazujú prvky pokročilej manipulácie.
Pripomína to spôsob akým sa tvoria a následne šíria konšpiračné teórie, urban legends či hoaxy. Hrozí že EÚ alebo akýsi súd nám to prikáže a v Nemecku a UK už išli za to slušní ľudia aj do väzenia.

Predstavitelia tohto hnutia nie sú však až takí prešibaní, presnejšie povedané, keď čítate ďalej odhalíte čo si skutočne myslia. Sekcia blog je miesto, kde autori dávajú skutočný priechod svojím emóciám. Anton Chromík sa tu pekne vyfarbil, bojí sa toho, že homosexuálov pribúda tak, že za chvíľu ich bude väčšina. Vyštudovaný teológ a právnik Chromík šíri nenávisť spôsobom, za ktorý by sa nemusela ani stredoveká inkvizícia.

Na druhej strane blog Braňa Ondrášika, ktorý Chromíka inšpiroval čítalo vyše 37tis ľudí a 478 diskutérov vyjadrilo svoj názor. Tento mladý kresťan nabral odvahu a priznal sa verejne k svojej orientácii.Následne sa vyjadril k nenávistným slovám kňaza Kuffu a tento blog mal trojnásobnú čítanosť.

Pápež František nedávno povedal „Pokiaľ je niekto gay a hľadá Boha a má dobrú vôľu, kto som ja, aby som ho súdil?“ Kto si ty, Chromík, že chceš súdiť homosexuálov?

Miešať cyklistov a chodcov nie je vždy riešenie

02.06.2016

Včera sa skončil tohtoročný mesiac – do práce na bicykli 2016 s historicky najväčšou účasťou. Začal sa nešťastne – smrťou cyklistu. Rekordný počet cyklistov priniesol zrejme aj iné kolízie s autami v krásavici na Dunaji, no boli tu aj kolízie s chodcami. Brázdiť si to na bicykli po 4 prúdových cestách a križovatkách hlavne v dopravnej špičke je u nás [...]

Pravica vládu bez Fica ani nechce

03.03.2016

To, čo sa deje na pravej strane politického spektra pár dní pred voľbami musí každého neficovoliča napĺňať čistou frustráciou. Pre ilustráciu si stačí napríklad pozrieť tieto ukážky ich predvolebnej geniálnosti, prezieravosti a spoločného ťahu na bránu: https://www.facebook.com/projektn.sk/videos/1097381327018092/ Na chvíľku sa pravici podarilo spojiť pri štrajkoch [...]

Zmarí Aliancia za rodinu slobodné parlamentné voľby?

09.02.2016

V týchto dňoch vrcholí predvolebný boj, vyplavuje sa všetka špina, vyberajú sa kostlivci zo skríň. Pod týmto hurhajom sa pripravuje masívna akcia v štýle pochodu za život, ktorú opäť organizuje Aliancia za rodinu. Komunikácia prebieha mimo mainstreamových médií a preto ju verejnosť nezaznamenala. Aliancia za rodinu na stránke www.zastavmehazard.sk prepracovaným [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 379852x
Priemerná čítanosť článkov: 13098x

Autor blogu

Kategórie