Založ si blog

Lietajúca viceprimátorka Bratislavy – Iveta Plšeková

Hermiona z Harryho Pottera sa dokázala transportovať pomocou prenášadla. A také má asi aj naša viceprimátorka. Ako inak dokážeme vysvetliť fakt, že dokáže sedieť naraz v kancelárii magistrátu a zároveň ordinovať vo svojej poliklinike.

1466367_sovi-les-ochranar-vystavba-betonaren-iveta-pisekova

Vraj tam prijíma pacientov, pretože je to jej poslanecká kancelária. Jej poslanecká kancelária je predsa na magistráte hlavného mesta. Ak by jej poslaneckou kanceláriou bola jej ordinácia, je to nefér a nespravodlivé, pretože by sa k nej na ordinačné hodiny dostali iba jej pacienti. A keďže neverím, že jej zdravotný obvod ako praktickej lekárky zahŕňa celú Bratislavu, my ostatní sme zjavne diskriminovaní.

Ja chcem mať možnosť stretnúť sa s mojou viceprimátorkou v jej oficiálnej kancelárii a nie hľadať niekde v Petržalke tú konkrétnu nemocnicu a v nej tú konkrétnu jej ordináciu. Sami všetci vieme, akí ústretoví sú informátori v zdravotných strediskách.Chápem, že si asi chce udržať svoju odbornosť ako lekárka, ale načo teda chcela byť viceprimátorkou, keď je to práca na plný úväzok.

Je to to isté, ako keby náš primátor zároveň vykonával svoju právnu prax alebo viceprimátor Ćerný účtoval v Baumaxe za pokladňou.

Pre Ivetu Plšekovú prichádza chvíľa rozhodnutia. Buď si vyberie svojich pacientov alebo si vyberie občanov tohto mesta. Lebo skôr, či neskôr sa jedna z týchto skupín vzbúri. Otázkou pre pani Plšekovú zostáva, na ktorej jej viac záleží.

Miešať cyklistov a chodcov nie je vždy riešenie

02.06.2016

Včera sa skončil tohtoročný mesiac – do práce na bicykli 2016 s historicky najväčšou účasťou. Začal sa nešťastne – smrťou cyklistu. Rekordný počet cyklistov priniesol zrejme aj iné kolízie s autami v krásavici na Dunaji, no boli tu aj kolízie s chodcami. Brázdiť si to na bicykli po 4 prúdových cestách a križovatkách hlavne v dopravnej špičke je u nás [...]

Pravica vládu bez Fica ani nechce

03.03.2016

To, čo sa deje na pravej strane politického spektra pár dní pred voľbami musí každého neficovoliča napĺňať čistou frustráciou. Pre ilustráciu si stačí napríklad pozrieť tieto ukážky ich predvolebnej geniálnosti, prezieravosti a spoločného ťahu na bránu: https://www.facebook.com/projektn.sk/videos/1097381327018092/ Na chvíľku sa pravici podarilo spojiť pri štrajkoch [...]

Zmarí Aliancia za rodinu slobodné parlamentné voľby?

09.02.2016

V týchto dňoch vrcholí predvolebný boj, vyplavuje sa všetka špina, vyberajú sa kostlivci zo skríň. Pod týmto hurhajom sa pripravuje masívna akcia v štýle pochodu za život, ktorú opäť organizuje Aliancia za rodinu. Komunikácia prebieha mimo mainstreamových médií a preto ju verejnosť nezaznamenala. Aliancia za rodinu na stránke www.zastavmehazard.sk prepracovaným [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 379324x
Priemerná čítanosť článkov: 13080x

Autor blogu

Kategórie