Lietajúca viceprimátorka Bratislavy – Iveta Plšeková

1. apríla 2015, andrejabel, Nezaradené

Hermiona z Harryho Pottera sa dokázala transportovať pomocou prenášadla. A také má asi aj naša viceprimátorka. Ako inak dokážeme vysvetliť fakt, že dokáže sedieť naraz v kancelárii magistrátu a zároveň ordinovať vo svojej poliklinike.

1466367_sovi-les-ochranar-vystavba-betonaren-iveta-pisekova

Vraj tam prijíma pacientov, pretože je to jej poslanecká kancelária. Jej poslanecká kancelária je predsa na magistráte hlavného mesta. Ak by jej poslaneckou kanceláriou bola jej ordinácia, je to nefér a nespravodlivé, pretože by sa k nej na ordinačné hodiny dostali iba jej pacienti. A keďže neverím, že jej zdravotný obvod ako praktickej lekárky zahŕňa celú Bratislavu, my ostatní sme zjavne diskriminovaní.

Ja chcem mať možnosť stretnúť sa s mojou viceprimátorkou v jej oficiálnej kancelárii a nie hľadať niekde v Petržalke tú konkrétnu nemocnicu a v nej tú konkrétnu jej ordináciu. Sami všetci vieme, akí ústretoví sú informátori v zdravotných strediskách.Chápem, že si asi chce udržať svoju odbornosť ako lekárka, ale načo teda chcela byť viceprimátorkou, keď je to práca na plný úväzok.

Je to to isté, ako keby náš primátor zároveň vykonával svoju právnu prax alebo viceprimátor Ćerný účtoval v Baumaxe za pokladňou.

Pre Ivetu Plšekovú prichádza chvíľa rozhodnutia. Buď si vyberie svojich pacientov alebo si vyberie občanov tohto mesta. Lebo skôr, či neskôr sa jedna z týchto skupín vzbúri. Otázkou pre pani Plšekovú zostáva, na ktorej jej viac záleží.