Ľubomír Galko – morálny a ľudský odpad

14. júna 2015, andrejabel, Nezaradené

Poslanec Galko spolu s celou Slobodou a Solidaritou cíti, že ich časy na výslní sa končia a do parlamentu je už cesta zarúbaná. Topiaci sa aj slamky chytá a preto sa Galko stavia do role advokáta záujmov obchodných reťazcov a dúfa že jeho bývalý zamestnávateľ (Kaufland) alebo iný obchodný reťazec mu ponúkne robotu. Nevadí mu, že arogantné nadnárodné spoločnosti predávajú Slovákom predražený odpad z celej Európy a Slováci to už odmietajú ďalej jesť. Pri tom sa neštíti ani urážať dôchodcov, označuje ich vo svojom najnovšom blogu za bonzákov či agentov.

Tento chudák, ktorého ženie chorobná túžba po peniazoch a moci sa nezastaví pred ničím. Ako sa opovažuje urážať ľudí, ktorí nás vychovali, celý život ťažko pracovali aby sme sa my mali dobre. Všetkých dôchodcov považuje za nesvojprávnych a neschopných vlastného úsudku.

Galko, že to hovoríš práve ty, ktorý si nechal odpočúvať novinárov a vlastných kolegov. Čo by ti na toto povedali tvoji starí rodičia? Aj tých by si nazval bonzákmi či agentmi? Kto si ty, že chceš súdiť dôchodcov? Nemáš ani trochu slušnosti, ženie ťa len nenávisť. Slovensko ťa nikdy nepotrebovalo ani nepotrebuje. Si obyčajný ľudský odpad. Verím, že ťa nikto už viac nezamestná skončíš na smetisku dejín, presne tam, kam taký odpad patrí.