Štúrova a Šafárikovo naďalej rozkopané, dokončenie v nedohľadne. . .

2. júla 2015, andrejabel, Nezaradené

 

Ivo Nesrovnal v kampani čakal na Štúrovej na električku v septembri 2014.

Pod videom je toto vyhlásenie: Primátor Bratislavy Milan Ftáčnik pred štyrmi rokmi sľúbil, že do Petržalky bude premávať električka. Podarilo sa mu však iba zbúrať Starým most a rozkopať Štúrovu ulicu. Dnes, po štyroch rokoch, sľubuje električku do Bratislavy opäť. Už nečakajme. Ale skutočne konajme. Ivo Nesrovnal, nová energia…. Dátum 17.9.2014

Ivo cakanie

 

Dnes je júl 2015 a Štúrova vyzerá takto. Dopravná inžinierka Kratochvílová očakáva dokončenie v auguste, predseda dopravnej komisie Jozef Uhler (Sieť) pokladá december za reálnejší termín. Mesto priznáva že všetky stavebné povolenia má platné od februára a za ten čas sa s veľkou pompou podarilo postaviť jeden dláždený chodník, ktorý končí v prachu a už sa rozpadáva.

sturova4

 

Kde je tá nová energia Nesrovnal? Za týždeň uplynie 7 mesiacov od Vášho nástupu do funkcie a za ten čas ste nespravili NIČ. Samozrejme ak nepočítam sadenie kvetov a nové chodníky na hl.stanici (namiesto novej stanice, ktorú ste sľúbili), či iniciovanie petícií a iných úhybných manévrov, o ktorých som písal. Za tie 4 roky čo ste tam sedeli ako poslanec ste sa nič nenaučili. Vy nie ste ani nová, ani energia.

Ivo-Nesrovnal_vizuál-E